U bent hier: Home - Afdelingen - YAR Coaching - Team YAR Coaching

Team

Else Van der Straten(info)

Programmamedewerker Antwerpen | Interne vertrouwenspersoon

T. 0485 800 836

else.vanderstraten@yarvlaanderen.be

Else Van der Straten is programmamedewerker bij YAR Vlaanderen voor de provincie Antwerpen en is ook de interne vertrouwenspersoon. 

Ervoor engageerde zij zich als nationaal stafmedewerkster bij Jeugd Rode Kruis. Ze werkte er onder andere aan het  thema vrijwilligersondersteuning.

Ze deed ervaring op als kinder- en jeugdwerkster en begeleidster in residentiële leefgroepen voor diverse vzw’s. Else werkte mee als vrijwilligster tijdens de Antwerpse residentiële trainingsweek in 2014.

Nick Jansen(info)

Programmaverantwoordelijke Antwerpen

T. 0485 630 769

nick.jansen@yarvlaanderen.be

Nick Jansen is sinds augustus 2013 programmaverantwoordelijke voor YAR coaching in de provincie Antwerpen.  Hij zorgt mee voor de organisatie van het programma en zet zich ten volle in bij de ondersteuning van de betrokken vrijwilligers. Nick heeft een 4 tal jaar ervaring als coördinator in het hoger onderwijs waarbij hij onder andere instond voor de begeleiding van de studenten.

Alessio Di Masi(info)

Programmaverantwoordelijke Limburg

T. 0496 703 082

alessio.dimasi@yarvlaanderen.be

Alessio is programmaverantwoordelijke voor de provincie Limburg.
Hij engageerde zich de afgelopen jaren als vrijwillig coach in verschillende YAR-programma’s. Vooraleer hij bij YAR aan de slag ging werkte hij 7 jaar als extern consultant rond verschillende welzijnsaspecten op de werkvloer.
In oktober 2013 startte Alessio bij YAR Vlaanderen.

Naomi Claes(info)

Programmamedewerker Limburg

T. 0497 696 368

naomi.claes@yarvlaanderen.be

Naomi is sinds 1 mei 2015 programmamedewerker binnen YAR Vlaanderen. Ze werkt voor het Limburgse programma. Ze heeft een opleiding criminologische wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven achter de rug. Voor haar start bij YAR Vlaanderen heeft ze stage gelopen bij Community Restorative Justice Ireland en het Youth Justice Agency in Belfast, Noord-Ierland. 

Olivier Dirickx(info)

Programmaverantwoordelijke Vlaams-Brabant en Brussel

T. 0483 362 125

olivier.dirickx@yarvlaanderen.be

Olivier Dirickx is programmaverantwoordeijke bij YAR Vlaanderen voor de provincie Vlaams Brabant. In het allereerste YAR programma (2007) werkte Olivier mee als coach in het vervolgtraject. Voor zijn indiensttreding bij YAR Vlaanderen was Olivier leerlingbegeleider bij het provinciaal CLB Limburg en ouderbegeleider bij OGL in Genk. Olivier startte bij YAR Vlaanderen op 15 mei 2011.

Sharon Van Rijssel(info)

Programmamedewerker Vlaams-Brabant en Brussel

T. 0494 712 479

sharon.vanrijssel@yarvlaanderen.be

Sharon Van Rijssel is programmamedewerker bij YAR Vlaanderen voor de provincie Vlaams-Brabant en Brussel. Na haar opleiding in sportmanagement en management en het beleid van de gezondheidszorg aan de Universiteit van Gent besloot ze het sociale werkveld in te duiken. Ze startte als GON-begeleidster voor studenten met een leerproblematiek in het middelbaar en het hoger onderwijs. Daarna deed ze ervaring op als jobcoach voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking bij een gespecialiseerde dienst voor opleiding, begeleiding en bemiddeling. Sharon startte bij YAR Vlaanderen in augustus 2016.

YAR Vlaanderen

Schippersstraat 11a

3500 Hasselt

contacten

YAR Vlaanderen Facebook