Vacature Programmaverantwoordelijke YAR Coaching Oost-Vlaanderen

Tijdens ons netwerkevent van 21/3/2018 in de Ghelamco Arena in Gent, kondigde minister Jo Vandeurzen de uitbreiding van YAR Vlaanderen naar Oost-Vlaanderen aan. Dit betekent ook dat we op zoek gaan naar een nieuwe collega (m/v/x) voor die regio. Ontdek onze vacature en de gedetailleerde functiebeschrijving voor een programmaverantwoordelijke (m/v/x) voor YAR Coaching Oost-Vlaanderen. Ben jij degene die … Lees verder “Vacature Programmaverantwoordelijke YAR Coaching Oost-Vlaanderen”

Netwerkevent met minister Jo Vandeurzen

Op woensdag 21 maart 2018 om 19.30u organiseren we een netwerkevent in samenwerking met minister Jo Vandeurzen. Je bent hierop van harte welkom! Inschrijven is verplicht via info@yarvlaanderen.be.

Vacature: Programmamedewerker YAR Wonen Limburg (m/v/x)

Ontdek hier onze vacature en de gedetailleerde functiebeschrijving voor een programmamedewerker (m/v/x) voor YAR Wonen Limburg. Ben jij degene die we zoeken? Bezorg dan je gemotiveerde sollicitatiebrief tot en met 23 maart 2018 aan Koen Frøberg, Directeur van YAR Vlaanderen, Schippersstraat 11a, 3500 Hasselt of koen.froberg@yarvlaanderen.be.  

“YAR was echt het beste dat mij kon overkomen” – Sander en Habbib in De Standaard

We zijn bijzonder trots op YAR coachingduo Habbib en Sander. Hun inspirerende verhaal staat vandaag in De Standaard.

Prijsuitreiking regionale award van BNP Paribas Fortis aan YAR Wonen

Veel dank aan BNP Paribas Fortis België voor de regionale Award en de steun aan YAR Wonen en nog zoveel andere mooie projecten. Klik hier voor meer info.

Politie Hasselt schenkt 3 fietsen aan YAR Wonen

Veel dank aan Philip Pirard, Korpschef bij Politie LRH te Hasselt voor zijn groot hart voor YAR Vlaanderen en de schenking van maar liefst 3 topfietsen aan jongeren van YAR Wonen in Limburg die er nood aan hadden! #bedankt #politiejebestevriend 

Pakkende slotceremonie YAR Coaching Limburg

De slotceremonie van de jongeren en coaches van YAR Coaching Limburg hielden op zaterdag 13 januari 2018 hun slotceremonie. De jongeren zorgden zelf voor de presentatie en de creatieve invulling met filmpjes, gedichten en muziek.  Het werd een ontzettend pakkende slotceremonie! Veel succes nog aan de jongeren en veel dank aan de coaches !

Visie YAR Vlaanderen – Jaarverslag 2016

Toelichting bij het Jaarverslag 2016 van YAR Vlaanderen.

slotceremonie_Genk

Slotceremonie YAR Coaching Limburg

Na 8 maanden hard werken komt voor de 23 jongeren en de coaches van het YAR coaching team van Limburg stilaan het einde van hun programma in zicht. Op zaterdag 13 januari 2018 ronden zij hun traject af met een mooie slotceremonie die je niet wilt missen. We nodigen je van harte uit en kijken er alvast naar uit om … Lees verder “Slotceremonie YAR Coaching Limburg”

YAR Wonen in Het Belang van Limburg : “een bril kan soms al wonderen doen”

YAR Wonen in Het Belang van Limburg. “Een bril kan soms al wonderen doen” : Elisa Vanmuysen van YAR Wonen en Yamina Krossa aan het woord over de mooie Award die werd toegekend door de BNP Paribas Foris Foundation.