Nederlands  ¦  Français

 

Gebruikersvoorwaarden en privacy

Wanneer een bezoeker van deze website gebruik maakt (bijvoorbeeld: doorsturen van berichten; invullen van gegevens; raadplegen van de site; aanklikken van links; aanvragen van informatie;...), houdt dit gebruik zijn akkoord in met de hierna volgende gebruiksvoorwaarden. 

1. Auteursrecht en handelsmerken

De volledige inhoud en vormgeving van de website zijn auteursrechtelijk beschermd. Tenzij uitdrukkelijke, voorafgaande en schriftelijke toestemming van de eigenaar van het auteursrecht is het verboden kopieën, aanpassingen, vertalingen of bewerkingen te maken van de volledige site of van een gedeelte ervan, op welke wijze of in welke vorm ook. Straf- of burgerrechtelijke sancties kunnen volgen uit het niet respecteren van het auteursrecht. De namen, tekens en logo’s op de website of op de ermee gelinkte websites kunnen beschermde handelsmerken zijn. Om te vermijden dat u er gebruik van maakt in strijd met de merkenwetgeving, informeert u best eerst bij de betrokken firma 

2. Bescherming van persoonsgegevens

YAR Vlaanderen respecteert de privacy van de bezoekers van haar website. Zij past de regels toe van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.
De persoonlijke gegevens die YAR Vlaanderen haar website verzamelt, worden verwerkt door YAR Vlaanderen. De verzamelde gegevens worden door haar enkel gebruikt voor interne administratieve doeleinden en om u verder op de hoogte te houden van onze activiteiten. De verzamelde gegevens zullen niet worden overgemaakt aan derden. U kan een overzicht vragen van de persoonsgegevens die YAR Vlaanderen over u verwerkt en heeft het recht foutieve gegevens te laten verbeteren.

 

De website maakt gebruik van 'cookies', kleine bestanden die worden weggeschreven op uw harde schijf om het bezoek van de website en toekomstige bezoeken te vergemakkelijken. Het gebruik van dergelijke cookies is ruim verspreid op de meest diverse websites. Indien u uw browser zodanig instelt dat hij cookies weigert, dan kunnen wij de correcte werking van de website niet garanderen.
YAR Vlaanderen behoudt zich het recht voor deze privacyregeling op eender welk ogenblik te wijzigen, en zal deze wijzigingen kenbaar maken via haar website. Hiertoe nodigen wij u uit regelmatig deze rubriek regelmatig te consulteren.



 

Aanvullende inlichtingen kan men bekomen bij het openbaar register van de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer, Hoogstraat 139, 1000 Brussel - 02-213 85 40
Eerstelijnshulp:
NL: 02-213 85 99
FR: 02-213 85 98

3. Aansprakelijkheid

Ondanks de grote zorg die YAR Vlaanderen en haar informatieleveranciers besteden aan de werking en de inhoud van deze website, kan Veldeman Bedding, behalve in geval van haar eigen opzet of grove fout, nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, rechtstreeks of onrechtstreeks voortvloeiend uit het gebruik dat u maakt van de website. YAR Vlaanderen garandeert niet de correctheid, volledigheid of geschiktheid van de verstrekte informatie. De bezoeker erkent dat de informatie op de website kan worden veranderd, zonder dat hij daarvan wordt verwittigd. De op de website aanwezige links naar andere websites brengen geen enkele aansprakelijkheid mee van YAR Vlaanderen voor de inhoud en werking van de gelinkte sites.

4. Rechtskeuze en bevoegdheid

Alle betwistingen aangaande het gebruik van de website vallen onder de bevoegdheid van de rechtbanken van het arrondissement Hasselt. Zij worden beheerst door het Belgisch recht.

 

CONDITIONS D'UTILISATION

Lorsqu’un visiteur utilise ce site web (par exemple : envoyer des communications; compléter des données; consulter le site; cliquer sur des liens; demander de l’information; etc.), il donne son accord tacite sur les conditions d’utilisation suivantes.

1. Droits d’auteur et marques commerciales

La totalité du contenu et de la forme du site web est protégée par des droits d’auteur. Sauf autorisation expresse, préalable et écrite du propriétaire des droits d’auteur, il est interdit d’effectuer des copies, adaptations, traductions ou arrangements de l’ensemble ou d’une partie du site, de quelque manière ou sous quelque forme que ce soit. Le non-respect des droits d’auteur peut entraîner des sanctions pénales ou de droit civil. Les noms, signes et logos sur le site web ou sur les sites web qui y sont liés peuvent être des marques commerciales protégées. Informez-vous auprès des sociétés concernées avant d’en faire un usage contraire à la loi sur les marques commerciales.

2. Protection des données à caractère personnel

YAR Vlaanderen respecte la vie privée des visiteurs de son site web. Il applique la loi du 8 décembre 1992 portant sur la protection de la vie privée en ce qui concerne le traitement des données à caractère personnel.

Les données à caractère personnel que YAR Vlaanderen récolte par le biais de son site web sont traitées par YAR Vlaanderen. Les données sont récoltées exclusivement à des fins administratives internes et pour vous informer de ses activités. Les données récoltées ne seront pas transmises à des tiers. Vous pouvez demander un aperçu des données à caractère personnel que YAR Vlaanderen traite à votre sujet et vous avez le droit de faire corriger les erreurs éventuelles.

Le site web utilise des ‘cookies’, petits fichiers qui sont enregistrés sur votre disque dur pour faciliter la visite du site web et vos visites futures. L’utilisation de tels ‘cookies’ est largement répandue sur la plupart des sites web. Si vous réglez votre navigateur de telle sorte qu’il refuse les ‘cookies’, nous ne pourrons pas garantir le fonctionnement correct du site web.
YAR Vlaanderen se réserve le droit de modifier à tout moment ce règlement sur la protection de la vie privée, et mentionnera ses modifications via son site web. Nous vous invitons dès lors à consulter régulièrement cette rubrique.

Vous pouvez obtenir de plus amples informations auprès du registre public de la Commission pour la Protection de la vie privée, rue Haute, 139, 1000 Bruxelles, tél. 02 213 85 40.


Aide de première ligne:
FR: 02 213 85 98
NL: 02 213 85 99

3. Responsabilité

En dépit du soin apporté par YAR Vlaanderen et ses fournisseurs d’informations au fonctionnement et au contenu de ce site web, YAR Vlaanderen ne peut pas, sauf en cas d’intention ou de faute grave, être considéré comme responsable d’un dommage résultant, directement ou indirectement, de l’utilisation que vous faites de ce site web. YAR Vlaanderen ne garantit pas l’exactitude, l’exhaustivité ou l’adéquation des informations fournies. Le visiteur reconnaît que l’information sur le site web peut changer sans qu’il en soit averti. Les liens présents sur le site web vers d’autres sites web n’engagent pas la responsabilité de YAR Vlaanderen quant au contenu des sites vers lesquels des liens sont établis.

4. Juridiction et compétence

Tous les litiges concernant l’utilisation du site web sont du ressort des tribunaux de l’arrondissement de Hasselt. Ils sont régis par le droit belge.

YAR Vlaanderen

Schippersstraat 11a

3500 Hasselt

contacten

YAR Vlaanderen Facebook