Nieuws

Selma

Selma

Als ik boos ben, wandel ik naar de koeien in het Rivierenhof. Ik hou namelijk van dieren. Ze brengen me tot rust. Ze zijn eerlijk. Liegen nooit. Het liefst zou ik alleen met dieren leven, en met mijn coach. 

Ik heb geleerd om de dingen op een rijtje te zetten. Zo zie ik wat mij boos maakt. Ik heb ook geleerd om mijn boosheid zelf onder controle te krijgen.

Ik ben nu veel rustiger dan voor mijn deelname aan YAR. En als ik het moeilijk heb, trek ik naar de koeien of bel ik mijn coach.

We hebben samen dingen gedaan die ik nooit eerder deed, zoals die uitstap naar het Atomium in Brussel. Ik kreeg er uitleg over van alles en nog wat – boeiend! Bedankt daarvoor, coach.

Mijn YAR-coach is ‘MIJN’ coach. Ze was er altijd, zónder kwaad te worden. Ze bleef altijd rustig, zelfs als ik weer eens boos was op alles en iedereen.

Omdat het thuis niet meer ging, liep ik weg. Mijn coach bracht me terug, opnieuw zonder boos te zijn of mij de les te spellen. Ze begreep me, maar zei tegelijk dat weglopen niet de beste oplossing is. Nu loop ik niet meer weg, maar maak ik een wandeling om tot rust te komen.