PAS

Wat betekent het om er onvoorwaardelijk voor iemand te zijn?Voor de organisatie YAR Vlaanderen is tijd geven de kern van de werking. Vrijwillige medewerkers begeleiden jongeren die om uiteenlopende redenen thuis of op school niet meer terecht kunnen. Soms lopen de emoties hoog op, soms komt het vertrouwen pas na een moeilijk moment. Samen proberen … Lees verder “PAS”

Vacature

Sociaal geëngageerd en voeling met de leefwereld van jongeren tussen 15 en 18? Hop aan boord bij YAR Vlaanderen als programmaverantwoordelijke van het programma YAR Coaching Vlaams-Brabant|Brussel! In deze rol toon je leiderschap en inlevingsvermogen, organisatieskills en een passie om te mobiliseren, enthousiasmeren en bruggen te bouwen. Als duivel-doet-al ben je coach, trainer en mentor … Lees verder “Vacature”

YAR Vlaanderen op stadsfestival MoMeNT: wees erbij!

Het jaarlijkse cultuurfestival MoMeNT verbindt mensen en prikkelt de geest met de uiteenlopendste disciplines rond één gemene deler: TIJD. Wat heeft dat te maken met YAR Vlaanderen? Alles! Want tijd geven zit in de vezels van onze organisatie. De TIJD die onze vrijwillige medewerkers besteden aan de jongeren, maken een wezenlijk verschil. Ze begeleiden hen … Lees verder “YAR Vlaanderen op stadsfestival MoMeNT: wees erbij!”

Beleidsmakers aan het werk

Het lokaal bestuur van Heusden-Zolder start samenwerking op door zowel intern als extern de boodschap van YAR Vlaanderen mee uit te dragen. Lees hier het korte artikel in #VANHTOTZ

Radio Mol

10 minuten luisteren naar dit programma op Radio Mol en je kent het wat, waarom en hoe van YAR Vlaanderen. Marie Van Sant, programmaverantwoordelijke YAR Wonen Antwerpen, doet het helder uit de doeken. Ontdekken maar!

Ook jij kan een goede coach worden.

Bij YAR Vlaanderen zijn we altijd blij met media-aandacht. Dus ook met het artikel in het gemeentelijk informatieblad Hecht Haacht. Benieuwd of ook jij een goede coach kunt zijn? Lees hier het artikel in het gemeentelijk informatieblad Hecht Haacht.

YAR Vlaanderen op radio Nostalgie

Beluister hier het interview met Else Van der Straten op radio Nostalgie.

YAR Vlaanderen zoekt bedrijfscoaches om jongeren een nieuwe kans te geven

Bouwbedrijf Vanhout uit Geel organiseert infoavond over en voor YAR Vlaanderen. Lees hier het artikel van Guy Van Nieuwenhuysen – Made In Kempen

Vanhout collega’s die jongeren coachen bij YAR Vlaanderen: engagement als leerschool

Bouwbedrijf Vanhout geeft zijn medewerkers kansen om te groeien en gelooft dat YAR Vlaanderen daar een rol in kan spelen. In dit artikel vertelt gedelegeerd bestuurder Ronny Eijckmans waarom coaching bij YAR Vlaanderen een uitstekende leerschool is. Lees hier het artikel.

Jongeren en coaches opgetogen na trainingsweek om leven weer op de sporen te krijgen

Enkele tientallen jongeren en evenveel coaches rondden zondagavond een trainingsweek, opgezet door YAR Vlaanderen, af met een ‘Welkom Thuis-feestje in de Klaproos of bibliotheek van Landegem. Lees hier het artikel van Het Nieuwsblad. Tekst van John De Vlieger