YAR Vlaanderen richt zijn aanbod op jongeren tussen 16 en 21 jaar die kampen met problemen in verschillende levensdomeinen. Onze organisatie biedt hen een kans om hun leven weer op de sporen te krijgen.

In ons aanbod staan twee programma’s centraal : YAR Wonen in de stad Antwerpen  en in de provincie Limburg, en YAR Coaching in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant|Brussel, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Deze programma’s laten jongeren ervaren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor hun keuzes. En dat bewuste keuzes maken de eerste stap is om hun leven of woonsituatie zélf in handen te nemen.

Beide programma’s worden mee mogelijk gemaakt door een ruim netwerk van vrijwilligers, partners en professionele medewerkersZij  dragen bij tot het vloeiende radarwerk van YAR Vlaanderen.

Met onze blik op het maximaliseren van de kansen voor de jongeren die aan het YAR programma deelnemen, stellen wij samen alles in het werk opdat jongeren zich kunnen concentreren op hun traject. Zo focussen in de eerste plaats op de drie persoonlijke doelen die ze voor zichzelf hebben vooropgesteld.