“Ellende is geen ver-van-ons-bed-show”

We zijn bijzonder trots te kunnen melden dat Tourist le MC ism Veilinghuis Hammertime op 4 januari 2020 in Kapellen zal een benefietconcert geven ten voordele van YAR Vlaanderen en dit in het kader van De Warmste Week. Tickets zijn te koop vanaf 3/12/2019 op www.hammertime.be. Je leest het artikel hier.

Coachduo LIVE op BRUZZ, de coolste radio van Brussel!

Coach Geert en jongere “Jules” getuigden live bij Bram Van de Velde van BRUZZ op 12/11/2019 over hun deelname aan YAR Coaching Vlaams-Brabant & Brussel. Je kan de uitzending hier (her)bekijken!

Getuigenis van Marc Buckinx in Kerk en Leven

In oktober 2019 publiceerde Kerk en Leven een getuigenis van Marc Buckinx onder andere over zijn vrijwilligerswerk bij YAR Vlaanderen. Je kan het integrale artikel hier lezen.

‘YAR Wonen helpt elk jaar 20 jongeren om alleen te wonen’

Op 12 september 2019 vond het eerst YAR Wonen event plaats. Jongeren die deelnemen of hebben deelgenomen aan het YAR Wonen programma hebben er getuigd over hun deelname. Veel dank aan Het Belang van Limburg voor het inspirerende artikel.

YAR Vlaanderen in De Standaard: ‘Als het nodig is, zit ik naast hun ziekbed’

In De Standaard van 30/7/2019 verscheen het hartverwarmende interview van vrijwillige medewerker Eddie Gregoor, die vertelt over zijn ervaringen bij YAR Vlaanderen. Interview: Dorien Knockaert, De StandaardFoto: Kristof Vadino

“Niet jouw gedrag maar jouw overtuiging stuurt jouw leven”

In de eerste editie van 2019 van AGORA van JO-IN (Jongerenbegeleiding Informatan vzw) lees je het inspirerende interview van Koen Frøberg.

“Zonder medelijden, met vertrouwen”

In Tertio-krant van januari 2019 lees je het inspirerende interview met Olivier Dirickx, programmaverantwoordelijke YAR Coaching in Vlaams-Brabant|Brussel.

De Warmste Week vanuit de cel

In het interview in De Morgen van vandaag lees je het verslag van het bezoek van Koen Frøberg en Yamina Krossa van YAR Vlaanderen aan de Penitentiaire Inrichting Beveren waar gedetineerden een Warme Actie organiseerden ten voordele van YAR Vlaanderen. Tijdens familiedagen verkochten ze zeefdrukken, bedrukte kousen, boeken en dromenvangers. Hun acties brachten € 1.928 … Lees verder “De Warmste Week vanuit de cel”

Yamina Krossa in Libelle

In de Libelle van 23/8/2018 lees je het inspirerende interview van Yamina Krossa, Stafmedewerker Netwerk & Communicatie bij YAR Vlaanderen. Zij vertelt over haar verschillende missies, zowel bij YAR Vlaanderen, het VUB Yamina Krossa Fonds, Benetiet als deze als auteur van “Laat je net-werken. Innercrowdfunding voor iedereen.”

“Ik heb geleerd dat ik geen mislukking ben” – Gazet van Antwerpen

Lees hier het inspirerende interview van YAR-vrijwillige medewerker Jurgen Ceuppens en zijn jongere “Koen”, dat op 12/7/2018 in Gazet van Antwerpen verscheen. Interview: Karin Vanheusen, Gazet van Antwerpen Foto: Robbie Depuydt Photography