YAR Vlaanderen Jaarverslag 2017

Sinds de start van het nieuwe jaar hebben we nog niet stilgezeten.  Zo hebben we het nieuwe jaar ingezet met de bekendmaking van onze nieuwe website en huisstijl. Daarnaast organiseerde YAR Coaching Limburg hun slotceremonie in januari, vond de residentiële trainingsweek van YAR Coaching Vlaams-Brabant|Brussel plaats, liep het YAR Wonen-programma in Limburg zonder onderbreking door terwijl YAR … Lees verder “YAR Vlaanderen Jaarverslag 2017”

Visie YAR Vlaanderen – Jaarverslag 2016

Toelichting bij het Jaarverslag 2016 van YAR Vlaanderen.

Jaarverslag 2016 – “We zijn bijzonder trots op onze resultaten”

Er werden in 2016 prachtige resultaten bereikt en deze hebben we gebundeld in het YAR Vlaanderen Jaarverslag 2016. We hebben bewust gekozen voor een digitale versie. Om economische en ecologische redenen. De frisse, nieuwe look en de beknopte inhoud zorgen ervoor dat het vlot leest en dat je op 20 minuten weet wat we je willen vertellen. … Lees verder “Jaarverslag 2016 – “We zijn bijzonder trots op onze resultaten””

YAR Vlaanderen Kwaliteitshandboek

In 2016 hebben we het YAR Vlaanderen Kwaliteitshandboek geschreven, voor alle medewerkers en ambassadeurs van YAR Vlaanderen, omdat wij op hen rekenen om onze kwaliteit mee te bewaken en te verbeteren. Het kwaliteitshandboek bevat de richtlijnen van ons kwaliteitsbeleid en onze kwaliteitszorg als middel om onze missie, visie en doelstellingen te realiseren. Het is vooral een levend en groeiend instrument … Lees verder “YAR Vlaanderen Kwaliteitshandboek”

Jaarverslag 2013 YAR Vlaanderen

Geachte lezer, via deze link kan U het jaarverslag 2013 downloaden in PDF-formaat. De vormgeving gebeurde door Natalie Vanheers, waarvoor onze dank.

Jaarverslag 2011

In bijgaand jaarverslag vind je een overzicht van de activiteiten van YAR Vlaanderen in 2011.

Jaarverslag 2010

In bijgaand jaarverslag vind je een overzicht van de activiteiten van YAR Vlaanderen in 2010.

Jaarverslag 2008

In bijgaand jaarverslag vind je een overzicht van de activiteiten van YAR Vlaanderen in 2008.

Jaarverslag 2007

In bijgaand jaarverslag vind je een overzicht van de activiteiten van YAR Vlaanderen in 2007.

Globaal Plan Jeugdzorg – Inge Vervotte – 2007

Het Globaal Plan is gericht op problemen binnen de Bijzondere Jeugdbijstand. Hierbij brengt het Globaal Plan zowel het preventieve voortraject als het specifieke hulpaanbod onder de aandacht. In deze nota wordt o.a. volgende besproken: * Situering t.o.v. belangrijke ontwikkelingen en een analyse van de probleemsituatie * Zes beleidskeuzes die in 37 doelstellingen worden geconcretiseerd * … Lees verder “Globaal Plan Jeugdzorg – Inge Vervotte – 2007”