Hoe ziet YAR Vlaanderen eruit door de ogen van een stagiaire?

Yasmine Issaoui deed het grondig uit de doeken in haar stageverslag. Een lijvig document dat een unieke inkijk geeft in de residentiële trainingsweek. Yasmine leerde niet alleen YAR Vlaanderen kennen, maar kwam ook zichzelf tegen. De intensieve week met jongeren en vrijwillige medewerkers was een emotionele rollercoaster. Haar aanvankelijke scepsis – “In wat voor een … Lees verder “Hoe ziet YAR Vlaanderen eruit door de ogen van een stagiaire?”

Jaarverslag 2020

Een jaarverslag met minder woord en meer beeld; met foto’s (dank, Renaat Nijs!) van hen waarrond het allemaal draait: onze jongeren en onze vrijwilligers. Een jaarverslag dat – zoals het hoort – laat vertragen, stilstaan, achteromkijken, reflecteren. Terugkijkend was 2020 een jaar dat meer dan ooit de sterktes van onze organisatie heeft blootgelegd. Want hoe … Lees verder “Jaarverslag 2020”

Jaarverslag 2019

303 vrijwillige en 13 voltijdse professionele medewerkers. Een netwerk van tientallen partners, gemeenten en steden. Een negenkoppige raad van bestuur. Dat zijn – in een notendop – de krachten die in 2019 onze jongeren met man en macht ondersteunden. Om zo hun leven opnieuw op de rails te krijgen. En of ze daarin geslaagd zijn! … Lees verder “Jaarverslag 2019”

YAR Vlaanderen Kwaliteitsverslag 2021

In 2016 hebben we het YAR Vlaanderen Kwaliteitshandboek geschreven, voor alle medewerkers en ambassadeurs van YAR Vlaanderen, omdat wij op hen rekenen om onze kwaliteit mee te bewaken en te verbeteren. Het kwaliteitshandboek bevat de richtlijnen van ons kwaliteitsbeleid en onze kwaliteitszorg als middel om onze missie, visie en doelstellingen te realiseren. Het is vooral een levend en groeiend instrument … Lees verder “YAR Vlaanderen Kwaliteitsverslag 2021”

Jaarverslag 2018

Terwijl de 2de helft van 2019 van start is gegaan, nodigen we je hierbij graag uit om samen met ons terug te blikken op een wel heel straf 2018 voor YAR Vlaanderen. Het werd een jaar waarin we ons opnieuw gesteund voelden door vrijwillige medewerkers en partners die blijven geloven in de vermaatschappelijking van de … Lees verder “Jaarverslag 2018”

Pukkelop & YAR Vlaanderen = topteam!

Er wordt door velen teruggeblikt op een alweer fantastisch PUKKELPOP-festival. Wist je dat er op PKKP maar liefst 4 nachten een YAR Flexteam aan het werk was van middernacht tot 8u ’s morgens ? Veel dank aan de vrijwillige medewerkers Filip, Jens, Lynn, Cois, Jerry, Luc, Edmond, Peter, Walter, Frederik, Kris, Daan en Thijs ! … Lees verder “Pukkelop & YAR Vlaanderen = topteam!”

YAR Vlaanderen Jaarverslag 2017

Sinds de start van het nieuwe jaar hebben we nog niet stilgezeten.  Zo hebben we het nieuwe jaar ingezet met de bekendmaking van onze nieuwe website en huisstijl. Daarnaast organiseerde YAR Coaching Limburg hun slotceremonie in januari, vond de residentiële trainingsweek van YAR Coaching Vlaams-Brabant|Brussel plaats, liep het YAR Wonen-programma in Limburg zonder onderbreking door terwijl YAR … Lees verder “YAR Vlaanderen Jaarverslag 2017”

Prijsuitreiking regionale award van BNP Paribas Fortis aan YAR Wonen

Veel dank aan BNP Paribas Fortis België voor de regionale Award en de steun aan YAR Wonen en nog zoveel andere mooie projecten. Klik hier voor meer info.

Politie Hasselt schenkt 3 fietsen aan YAR Wonen

Veel dank aan Philip Pirard, Korpschef bij Politie LRH te Hasselt voor zijn groot hart voor YAR Vlaanderen en de schenking van maar liefst 3 topfietsen aan jongeren van YAR Wonen in Limburg die er nood aan hadden! #bedankt #politiejebestevriend 

Pakkende slotceremonie YAR Coaching Limburg

De slotceremonie van de jongeren en coaches van YAR Coaching Limburg hielden op zaterdag 13 januari 2018 hun slotceremonie. De jongeren zorgden zelf voor de presentatie en de creatieve invulling met filmpjes, gedichten en muziek.  Het werd een ontzettend pakkende slotceremonie! Veel succes nog aan de jongeren en veel dank aan de coaches !