Nieuws
marathon event YAR Vlaanderen

In Flanders Fields Marathon

Graag willen we je uitnodigen voor een inspirerend initiatief!

Sam en Maureen, een duo jongere – coach dat samen een succesvol en boeiend programma gelopen heeft, draaien de rollen om. Sam rondde op de slotceremonie van 18 juni 2016 het coachingprogramma van Antwerpen af en werd YAR-ambassadeur.

Maureen, zijn coach, had zelf al langer het doel  om ooit een marathon te lopen, en liefst ten voordele van YAR.  Sam wil Maureen nu ondersteunen in het bereiken van haar concrete  doelstelling, namelijk: “Ik wil de ‘In Flanders Fields-marathon 2016’ lopen ten voordele van het sociaal fonds van YAR.”  Deze gaat door op zondag 11 september, start in Nieuwpoort en komt aan in Ieper.

De jonge YAR ambassadeur is nu de coachende motivator voor zijn coach.

De trainingen zijn uiteraard al een tijd geleden gestart.

Tijdens de marathon zal Sam al fietsend zijn coach ondersteunen. Hij zorgt voor haar bevoorrading onderweg en ondersteunt haar door moreel moeilijke momenten.

De opbrengsten van dit initiatief zullen finaal gestort worden op het sociaal fonds van YAR Vlaanderen.  Het sociaal fonds wordt aangewend om jongeren, waar nodig, een financieel duwtje te geven om hun doelen te bereiken.

Een partner van YAR Vlaanderen, die anoniem wenst te blijven, zal het bedrag verdubbelen.

Als zij dit realiseren, hebben zij op een jaar tijd allebei zowel de rol van coach, als van speler opgenomen.  Voor elkaar, voor hunzelf, en finaal ook samen voor YAR.

Maar wat ze bovenal zijn, na dit mooie verhaal, zowel als duo als apart : echte overtuigde YAR-ambassadeurs.

YAR Vlaanderen zal op zondag 11 september 2016 ook aanwezig zijn wanneer Sam en Maureen over de finish komen, en we willen jou – als essentiële speler in de YAR Vlaanderen- community – ook de kans geven om dit initiatief te ondersteunen.

Je kan dit doen op één, -of meer-, van de  volgende manieren:

a)       Ik kom op zondag 11 september mee naar Ieper om te supporteren voor Maureen en Sam en laat dit weten per mail en krijg een T-shirt van YAR Vlaanderen met vermelding ‘Ik ben een coach’.

b)      Ik ben vrijwillige medewerker van YAR Vlaanderen en kan niet komen naar Ieper maar laat per mail weten dat ik graag een T-shirt koop met vermelding ‘Ik ben een coach’ en stort een bedrag van 20 euro op bankrekeningnummer BE 13 745 0330449 39.

c)       Ik  geef een bedrag per kilometer dat Maureen loopt en laat dit per mail weten. Na de marathon zal ik het bedrag vermenigvuldigen met het aantal gelopen kilometers en stort het op de bankrekeningnummer BE 13 745 0330449 39

d)      Ik stort een bedrag op de bankrekeningnummer BE 13 745 0330449 39 op naam YAR Vlaanderen voor het sociaal fonds.

Wanneer jij je keuze hebt gemaakt, laat het ons weten op het mailadres: info@yarvlaanderen.be voor maandag 29 augustus 2016.

Wanneer je naar de marathon komt of je wenst een T-shirt te kopen, laat ons dan weten welke maat je wenst : S|M|L|XL (gecentreerd | unisex))

Wanneer je naar de marathon komt, houden we je per mail op de hoogte waar en wanneer we afspreken.

YAR Vlaanderen is momenteel nog niet in de mogelijkheid om fiscale attesten uit te schrijven.