Infoavond coach programma YAR Wonen Antwerpen | 20.03.2023

Je bent van harte welkom op de infoavond van maandag 20 maart 2023 van YAR Wonen Antwerpen, waar je alles te weten komt over onze organisatie, de doelgroep, de unieke manier van werken met de jongeren en vooral….wat je kan betekenen als vrijwillige medewerker bij YAR Vlaanderen.

Event YAR Wonen Antwerpen|Limburg

Je bent van harte welkom op zaterdag 25 januari 2025 op het event “Alleen wonen doen we samen” van de jongeren en coaches van YAR Wonen Limburg en YAR Wonen Antwerpen.

Event YAR Wonen Antwerpen|Limburg

Je bent van harte welkom op zaterdag 25 mei 2024 op het event “Alleen wonen doen we samen” van de jongeren en coaches van YAR Wonen Limburg en YAR Wonen Antwerpen.

Event YAR Wonen Antwerpen|Limburg

Je bent van harte welkom op zaterdag 23 september 2023 op het event “Alleen wonen doen we samen” van de jongeren en coaches van YAR Wonen Limburg en YAR Wonen Antwerpen.

Infoavond coach programma YAR Coaching Antwerpen | 16.05.2023

Je bent van harte welkom op de infoavond van dinsdag 16 mei 2023 van YAR Coaching Antwerpen, waar je alles te weten komt over onze organisatie, de doelgroep, de unieke manier van werken met de jongeren en vooral….wat je kan betekenen als vrijwillige medewerker bij YAR Vlaanderen.

Infoavond coach programma YAR Coaching Antwerpen | 01.03.2023

Je bent van harte welkom op de infoavond van woensdag 1 maart 2023 van YAR Coaching Antwerpen, waar je alles te weten komt over onze organisatie, de doelgroep, de unieke manier van werken met de jongeren en vooral….wat je kan betekenen als vrijwillige medewerker bij YAR Vlaanderen.

Infoavond coach programma YAR Coaching Antwerpen | 01.06.2023

Je bent van harte welkom op de infoavond van donderdag 1 juni 2023 van YAR Coaching Antwerpen, waar je alles te weten komt over onze organisatie, de doelgroep, de unieke manier van werken met de jongeren en vooral….wat je kan betekenen als vrijwillige medewerker bij YAR Vlaanderen.

Infoavond coach programma YAR Coaching Antwerpen | 20.04.2023

Je bent van harte welkom op de infoavond van donderdag 20 april 2023 van YAR Coaching Antwerpen, waar je alles te weten komt over onze organisatie, de doelgroep, de unieke manier van werken met de jongeren en vooral….wat je kan betekenen als vrijwillige medewerker bij YAR Vlaanderen.

Infoavond coach programma YAR Coaching Antwerpen | 15.03.2023

Je bent van harte welkom op de infoavond van woensdag 15 maart 2023 van YAR Coaching Antwerpen, waar je alles te weten komt over onze organisatie, de doelgroep, de unieke manier van werken met de jongeren en vooral….wat je kan betekenen als vrijwillige medewerker bij YAR Vlaanderen.

Infoavond coach programma YAR Coaching Antwerpen | 03.05.2023

Je bent van harte welkom op de infoavond van woensdag 3 mei 2023 van YAR Coaching Antwerpen, waar je alles te weten komt over onze organisatie, de doelgroep, de unieke manier van werken met de jongeren en vooral….wat je kan betekenen als vrijwillige medewerker bij YAR Vlaanderen.