Infoavond coach programma YAR Coaching Oost-Vlaanderen | 27.12.2023

Je bent van harte welkom op de infoavond van woensdag 27 december 2023 van YAR Coaching Oost-Vlaanderen, waar je alles te weten komt over onze organisatie, de doelgroep, de unieke manier van werken met de jongeren en vooral….wat je kan betekenen als vrijwillige medewerker bij YAR Vlaanderen.

Infoavond coach programma YAR Coaching Oost-Vlaanderen | 07.12.2023

Je bent van harte welkom op de infoavond van donderdag 7 december 2023 van YAR Coaching Oost-Vlaanderen, waar je alles te weten komt over onze organisatie, de doelgroep, de unieke manier van werken met de jongeren en vooral….wat je kan betekenen als vrijwillige medewerker bij YAR Vlaanderen.

Infoavond coach programma YAR Coaching Oost-Vlaanderen | 13.11.2023

Je bent van harte welkom op de infoavond van maandag 13 november 2023 van YAR Coaching Oost-Vlaanderen, waar je alles te weten komt over onze organisatie, de doelgroep, de unieke manier van werken met de jongeren en vooral….wat je kan betekenen als vrijwillige medewerker bij YAR Vlaanderen.

Infoavond coach programma YAR Coaching Oost-Vlaanderen | 24.10.2023

Je bent van harte welkom op de infoavond van dinsdag 24 oktober 2023 van YAR Coaching Oost-Vlaanderen, waar je alles te weten komt over onze organisatie, de doelgroep, de unieke manier van werken met de jongeren en vooral….wat je kan betekenen als vrijwillige medewerker bij YAR Vlaanderen.

Infoavond coach programma YAR Coaching Oost-Vlaanderen | 05.10.2023

Je bent van harte welkom op de infoavond van donderdag 5 oktober 2023 van YAR Coaching Oost-Vlaanderen, waar je alles te weten komt over onze organisatie, de doelgroep, de unieke manier van werken met de jongeren en vooral….wat je kan betekenen als vrijwillige medewerker bij YAR Vlaanderen.

Infoavond coach programma YAR Coaching Oost-Vlaanderen | 21.09.2023

Je bent van harte welkom op de infoavond van donderdag 21 september 2023 van YAR Coaching Oost-Vlaanderen, waar je alles te weten komt over onze organisatie, de doelgroep, de unieke manier van werken met de jongeren en vooral….wat je kan betekenen als vrijwillige medewerker bij YAR Vlaanderen.

Welkom Terug YAR Coaching Oost-Vlaanderen

Je bent van harte welkom op de Welkom Terug van YAR Coaching Oost-Vlaanderen op 28 maart 2027.

Welkom Terug YAR Coaching Oost-Vlaanderen

Je bent van harte welkom op de Welkom Terug van YAR Coaching Oost-Vlaanderen op 29 maart 2026.

Slotceremonie YAR Coaching Oost-Vlaanderen

Slotceremonie YAR Vlaanderen Oost-Vlaanderen Je bent van harte welkom op de slotceremonie van YAR Coaching Oost-Vlaanderen op zaterdag 20 november 2027.

Slotceremonie YAR Coaching Oost-Vlaanderen

Slotceremonie YAR Vlaanderen Oost-Vlaanderen Je bent van harte welkom op de slotceremonie van YAR Coaching Oost-Vlaanderen op zaterdag 21 november 2026.